De Verbinding

Is de gezamenlijke naam voor de kerkbladen van de protestantse kerken in de Kempen. Elke gemeente heeft haar eigen uitgave.

Voor Bergeijk komt deze Verbinding (voorheen De Opkomst), met uitzondering van de zomer, elke maand uit.

De Verbinding is voor kerkleden gratis. Niet leden kunnen zich abonneren hierop, de kosten bedragen € 9,-  binnen Bergeijk, daarbuiten kost dit € 24,- (i.v.m. de portokosten)
In de Verbinding kunt u onder andere: lezen over de kerkdiensten, berichten vanuit de pastorie inzien, informatie vanuit de kerkenraad bekijken, het bijbelleesrooster raadplegen en nuttige adressen op de achterzijde opzoeken. Wat zeker niet onbelangrijk is, is het middenblad, wat de jeugd iets te doen geeft.

verbindingmail-PKN.200-gif