Kempenkring

De Kempenkring, een samenwerking van de Protestantse kerken van Bergeijk, Bladel en Hoogeloon-Eersel op het gebied van “Vorming en Toerusting”, heeft voor het seizoen 2017-2018 opnieuw een interessant en gevarieerd programma, dat wij met dit boekje aan u presenteren. Vanuit drie verschillende invalshoeken, nl. theologisch, maatschappelijk en cultureel, hebben wij verschillende thema-avonden voorbereid.

We openen ons programma zoals gebruikelijk met een excursie, dit keer naar het Kamp Vught. In de daaropvolgende activiteiten zullen bekende en minder bekende sprekers ons over uiteenlopende thema’s informeren. Wij hopen dat ons programma u aanspreekt en dat we u in groten getale dit seizoen mogen begroeten.

KLIK HIER voor het programma 2017 – 2018

Voor wie?
Deelname aan deze avonden staat voor iedereen open.
Wij adviseren u om tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn, omdat we stipt op tijd beginnen (en eindigen). U betaalt uw deelname bij binnenkomst van de zaal.

Is het nodig je van tevoren aan te melden?
Nee, het is niet nodig om vooraf aan te melden. Hoewel, er is 1 uitzondering! Voor de excursie naar Kamp Vught is voorinschrijving wel noodzakelijk.

Waar en wanneer?
Bij elke lezing staan plaats, datum en tijdstip van aanvang aangegeven.
Tevens staat de naam van de coördinator erbij. Op de volgende bladzijde worden hun telefoonnummers of e-mailadressen vermeld, zodat u hen kunt benaderen voor vragen of opmerkingen.

Wat kost het?
Kosten zijn € 6,00 per persoon per deelname. De uitzonderingen worden expliciet vermeld per lezing. Uit deze inkomsten betalen we o.a. de sprekers en hun reiskosten, de drukkosten van dit boekje en schenken wij thee en koffie op de lezingavond.

KLIK HIER voor het programma 2017 – 2018